Este disponibilă noua versiune a aplicației mobile ”Multimedia” a Parlamentului

Chișinău 23 iulie 2021 – Parlamentul Republicii Moldova a lansat versiunea actualizată a aplicației mobile ”Multimedia”.

Utilizatorii au obținut versiunea mobilă a portalului multimedia al Parlamentului, adaptată, într-un format ușor și intuitiv de utilizat, pentru un dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon sau tabletă.

Aplicația mobilă ”Multimedia” oferă utilizatorilor posibilitatea de a se informa despre activitatea Legislativului, Speakerului sau a comisiilor și fracțiunilor parlamentare. De asemenea, în aplicație este publicată agenda parlamentară, dar și materiale video, fotografii, declarații de presă și comunicate.

Este asigurată conexiunea cu cele mai populare rețele de socializare.  

Aplicația poate fi descărcată pe dispozitivele mobile care funcționează cu sistemele de operare iOS și Android prin intermediul App Store (iOS) sau Google Play Store (Android). 

Concomitent, Secretariatul Parlamentului definitivează aplicația mobilă ”Vizite în Parlamentul Republicii Moldova” care, de asemenea, este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android.

Accesând aplicația mobilă ”Vizite”, cetățenii vor putea programa vizite în incinta Parlamentului, după scoaterea măsurilor de restricție în legătură cu COVID-19. De asemenea, utilizatorii vor putea participa la tururi virtuale care în prezent pot fi urmărite de pe ecranele computerelor. 

Toate activitățile au drept obiectiv creșterea accesibilității și gradului de transparență a activității Parlamentului.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...