Echipa ”Erasmus” din satul Mălăiești, raionul Criuleni, este a patra echipă câștigătoare a preselecției pentru jocul intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul”

Chișinău, 27 aprilie 2021 – Echipa ”Erasmus” de la Liceul Teoretic din satul Mălăiești, raionul Criuleni, a învins în preselecția, din regiunea de centru a țării, pentru jocul intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul”, ediția a IV-a.

Tinerii de la ”Erasmus” au concurat cu alte 11 echipe, în cadrul etapei de preselecție organizată în raioanele din competența Oficiului  teritorial de informare al Parlamentului (OTIP) cu reședința în orașul Orhei.

Astfel, pe lângă echipa câștigătoare, au mai participat ”Axis Mundi” de la Liceul ”Gheorghe Asachi” din municipiul Ungheni; ”Everest” de la Liceul Teoretic ”Nicolae Casso” din comuna Chișcăreni, raionul Sîngerei; ”Patrioții” de la Liceul Teoretic ”Mihai Stratulat” din satul Boșcana, raionul Criuleni; ”Agora” din orașul Orhei; ”Tinerii ingenioși” din Dubăsari; ”Urmașii lui Pericle” din orașul Strășeni; ”Mușatinii” de la Licetul Teoretic ”Ștefan cel Mare”, orașul Șoldănești; ”Orion”, Liceul Teoretic Alexandru Agapie, s.Pepeni, satul Pepeni; ”Nesma” din raionul Călărași, Liceul Teoretic Vasile Alecsandri; ”Tinere speranțe” din raionul Telenești, Liceul Teoretic Lucian Blaga; ”Princeps”, Liceul Teoretic Boris Dînga din orașul Criuleni.   

Participanții au fost salutați de deputata Marina Tauber de la Fracțiunea Partidului ”ȘOR”, care i-a mulțumit pentru că au fost activi, entuziasmați și au împărtășit emoții pozitive.

”Mă bucur că sunt tineri în țara noastră care vor să ajungă parlamentari, membri ai Guvernului, iar noi vedem în persoana lor viitorul țării noastre. Vă doresc să păstrați acest interes pentru viața politică activă și pentru a schimba în bine lucrurile în Republica Moldova. Împreună trebuie să construim un viitor mai bun ca să ne mândrim de satele și orașele, de toată țara noastră”, a menționat Marina Tauber. 

”Erasmus” din Mălăiești va participa la etapa finală a jocului intelectual ”Cunoașteți Parlamentul”, care va fi organizată de Legislativ în luna mai curent, urmând să întrunească 5 echipe învingătoare ale etapelor regionale preliminare din sud, nord și centrul țării, precum și cea din municipiul Chișinău.

26.04.2021 ”Cunoaște-ți Parlamentul”, ediția IV, preselecția regiunii centru a țării

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More