Echipa deputaților din Moldova – în topul Campionatului parlamentar european la șah

Chișinău, 17 aprilie 2021 – Echipa Parlamentului Republicii Moldova a obținut locul III la Campionatul parlamentar european la șah.

Din echipă au făcut parte deputatul Victor Bologan, Marele maestru internațional la șah, și Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Batrîncea.

În total, au avut loc 7 runde, la care au participat 14 echipe numeroase și impunătoare din Europa și CSI.

În urma acestora, echipa Parlamentului Republicii Moldova s-a clasat pe locul III, în clasamentul general, iar Victor Bologan a adunat în palmares numărul maxim de puncte, astfel a luat locul I.

Totalizând rezultatele turneului, Vicespeakerul Vlad Batrîncea a declarat: ”Echipa noastră mică, dar puternică a evoluat cu succes, iar colegul Victor Bologan a demonstrat superioritate. Mă bucur că am reprezentat țara cu demnitate!”.

Turneul european parlamentar la șah a avut loc, ieri 16 aprilie, în regim online, și a întrunit șahiști-parlamentari din CSI și din statele Uniunii Europene.

16.04.2021 Participarea deputatului Victor Bologan, Marele maestru internațional la șah, și Vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Batrîncea, la Turneul european parlamentar la șah

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...