Ecaterina Caraman este candidatul la funcția de Președinte al CNPF

Chișinău, 13 octombrie 2021 – Comisia economie, buget și finanțe a examinat, în ședința de astăzi, candidatura Ecaterinei Caraman la funcția de membru și Președinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF). 

Candidatura Ecaterinei Caraman a fost susținută cu majoritatea voturilor membrilor Comisiei, urmând să fie înaintată spre aprobare de către plenul Legislativului.

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba, și-a exprimat speranța că CNPF va reuși în continuare să dea dovadă de viziune și de acțiune în dezvoltarea unei piețe financiar-bancare progresiste.

Ecaterina Caraman a activat mai mulți ani în cadrul unei mari bănci comerciale din Republica Moldova, deține o experiență vastă în domeniul valorilor mobiliare și al pieței de capital. 

Săptămâna trecută, Parlamentul a aprobat candidatura lui Vitalie Lemne la funcția de membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova      

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More