Deputatul Vladimir Odnostalco a participat la Reuniunea Președinților grupurilor de prietenie cu Statul Israel

Chișinău, 15 septembrie 2020 – Președintele Grupului de prietenie cu Statul Israel din Parlamentul Republicii Moldova, deputatul Vladimir Odnostalco a participat, astăzi, la reuniunea online a Președinților grupurilor de prietenie cu Statul Israel și cu  Președintele Knesset-ului Statului Israel, Yariv Levin, dedicată serbării Anului Nou 5781, conform calendarului evreiesc. 

În cadrul evenimentului, Președintele Knesset-ului a apreciat relațiile de prietenie dintre grupurile de prietenie ale forurilor legislative și efortul comun al acestora  pentru consolidarea democrației parlamentare și a păcii globale.

Participanții la forum au felicitat Israelul cu ocazia sărbătoririi Noului An Evreiesc, marcat în acest an între 18-20 septembrie, și au pledat pentru continuarea cooperării   pe dimensiunea parlamentară și valorificarea oportunităților de aprofundare a acesteia.

Grupul de prietenie a Parlamentului Republicii Moldova cu Statul Israel, condus de deputatul Vladimir Odnostalco din Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM) este constituit din 32 de deputați.

Până în prezent între Republica Moldova și Statul Israel au fost semnate 28 de acorduri bilaterale, țara noastră manifestându-și interesul constant  privind extinderea și diversificarea relațiilor bilaterale, precum și valorificarea potențialului de cooperare parlamentară.

15.09.2020 Reuniunea on-line a deputatului Vladimir Odnostalco cu Presedintele Knesset-ului Israel,Yariy Levin, și presedintii grupurilor de prietenie

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...