Deputatul Oleg Lipskii participă la ședința Comisiei pentru control bugetar a Adunării Interparlamentare a CSI

Chișinău, 04 martie 2021 – Membrii Comisiei pentru control bugetar a Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente (AIP CSI) se întrunesc astăzi în ședință. La reuniunea, care are loc în format online, Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat de deputatul Oleg Lipskii, membru al Comisiei economie, buget și finanțe.

În cadrul activității, deputații parlamentelor naționale vor examina rezultatele activității Comisiei pentru anul 2020 și vor dezbate ajustările la capitolele de venituri și cheltuieli ale organizației în anul curent.

De asemenea, deputații urmează să aprobe  raportul  asupra proiectului de rezoluție al Consiliului AIP CSI „Cu privire la finanțarea activităților Adunării Interparlamentare a statelor membre CSI”, dar și să discute alte subiecte specifice activității comisiei.

Adunarea Interparlamentară a CSI, cu sediul  la Sankt-Petersburg, Federația Rusă, a fost creată la 27 martie 1992.

Organizația este constituită din Parlamentele a 10 țări – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Federația Rusă, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Tadjikistan, Ucraina și Uzbekistan.

Direcția Generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...