Deputatul Boris Marcoci participă astăzi la Reuniunea Consiliului de experți pentru economie pe lângă AIP CSI

Chișinău, 10 noiembrie 2021 – Deputatul Fracțiunii ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Boris Marcoci, participă la Reuniunea Consiliului de experți pentru economie pe lângă Adunarea Interparlamentară (AIP) a CSI. Evenimentul se desfășoară în format on-line și include discuții despre digitalizare sferei socio-economice.

Agenda Reuniunii mai conține panele de discuții despre impactul tehnologiilor digitale asupra asigurării securității financiare a statelor membre CSI.

Totodată, participanții la eveniment vor mai discuta despre impactul digitalizării asupra sectorului industrial și a celui de servicii.

Din AIP CSI fac parte Parlamentele din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Federația Rusă, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Tadjikistan, Ucraina și Uzbekistan.

Unul din obiectivele cheie ale Adunării Interparlamentare a CSI este convergența sistemelor de drept ale statelor membre și crearea condițiilor pentru integrarea cuprinzătoare în cadrul Comunității pe baza modelelor și recomandărilor adoptate.

10.11.2021 Participarea deputatului Boris Marcoci la lucrările Reuniunii Consiliului de experți pentru economie pe lângă AIP CSI, format online

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...