Deputatul Alexandr Suhodolski participă la Reuniunea Comisiei permanente pentru cultură, informație, turism și sport a AIP CSI

Chișinău, 26 noiembrie 2020 – Deputatul Alexandr Suhodolski participă, astăzi, la Reuniunea Comisiei permanente pentru cultură, informație, turism și sport a Adunării Interparlamentare a CSI.

Ședința are loc în format on-line și reunește parlamentari din țările membre ale AIP CSI, experți, reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul reuniunii sunt cele cu privire la elaborarea proiectelor de recomandări privind cooperarea între statele membre CSI în domeniul dezvoltării digitale.

La reuniune vor fi prezentate informații cu privire la modificarea și completarea unor proiecte de acte-model, pregătite în conformitate cu Planul legislativ pentru anii 2020-2022, în special Codul de proprietate intelectuală pentru statele membre CSI, Legea despre sprijinul statului pentru cinematografie, Legea despre teatru și activitatea teatrală.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...