Deputații se vor întruni joi, 7 octombrie, în ședință plenară

Chișinău, 06 octombrie 2021 – Deputații se vor întruni în ședință plenară mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 11:00. Ordinea de zi a ședinței a fost aprobată, astăzi, de membrii Biroului Permanent al Parlamentului.

Deputații vor dezbate în lectura a doua proiectele de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale, precum și cel de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.

În prima lectură, va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor.

Pe ordinea zi mai figurează proiectele de hotărâre privind desemnarea unui membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF și privind demisia unui deputat în Parlament.

06.10.2021 Ședința Biroului permanent

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More