Deputații Larisa Novac și Sergiu Lazarencu, membri ai Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Elenă, se află într-o vizită oficială la Atena

Chișinău, 04 iulie 2022 – Președinta Grupului de prietenie Republica Moldova – Republica Elenă, Larisa Novac, și membrul acestuia, Sergiu Lazarencu, se află, în perioada 4 – 7 iulie, într-o vizită oficială la Atena.

Programul vizitei include întrevederi cu membrii Grupului parlamentar de prietenie Republica Elenă – Republica Moldova, cu membrii Comisiei permanente speciale în domeniul educației, membrii Comisiei pentru afaceri culturale și ai Comisiei pentru apărare națională și afaceri externe din Parlamentul elen. De asemenea, deputații se vor întâlni cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Elene privind relațiile economice internaționale și cu viceministrul Turismului din Grecia.

În cadrul discuțiilor cu oficialii greci vor fi abordate subiecte referitoare la consolidarea dialogului interparlamentar, fortificarea cooperării bilaterale, procesul de integrare europeană, aspecte ce țin de cooperarea economică, cadrul juridic bilateral și necesitățile diasporei din Grecia.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...