Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer eliberarea imediată a lui Stoianoglo

Chișinău, 07 octombrie 2021 – Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer eliberarea imediată a Procurorului General, Alexandr Stoianoglo și au criticat modul în care a fost suspendat și reținut acesta. Anunțul a fost făcut de către deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat în cadrul unui briefing de presă.

“Această istorie nu este deja despre Stoianoglo. Această istorie este despre Republica Moldova, instaurarea dictaturii a unui partid. La sediul unui partid se va decide ce cetățean trebuie să facă pușcărie. Acest lucru ne readuce la stat capturat. Fiecare cetățean poate fi ridicat sus într-un hal, fără justiție și drept a apărare. Vrem să știm de ce nu există poziție a partenerilor de dezvoltare. Moldova este parte a organismelor internaționale, care reacționează de regulă operativ și sănătos”, a declarat Batrîncea.

Deputatul PSRM a chemat cetățenii să iasă duminica, în data de 10 octombrie, la un protest civil, care va avea loc în centrul Capitalei.

Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor  

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More