”De vorbă cu un tânăr Deputat”

Chișinău, 29 martie 2021 – În perioada 15 – 31 martie, cei mai tineri deputați din Parlamentul Republicii Moldova participă la un dialog informal, organizat online, în cadrul căruia oficialii răspund la întrebările acordate de către tinerii din țară.

Astăzi, a avut loc cea de-a 3-a întâlnire, în dialog cu deputatul Radu Marian. Primul dialog online a avut loc pe 16 martie. În cadrul discuțiilor au participat deputații Dinu Plîngău și Dan Perciun.  

Discuțiile se desfășoară pe parcursul a 45-60 minute, iar persoanele interesate au posibilitatea să acorde întrebări pe marginea mai multor subiecte de interes public.

Evenimentul a fost lansat deFederația Universală pentru Pace din Republica Moldova în colaborare cu Tinerii și Studenții pentru Pace și Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu scopul desfășurării discuțiilor în format online ”Youth Peace Talks”, consacrate împlinirii a 5 ani de la înființarea Asociației Internaționale a Parlamentarilor pentru Pace (IAPP).

Federația pentru Pace Universală (Universal Peace Foundation – UPF) este ONG cu statut consultativ general în cadrul Consiliului Economic și Social al Organizației Națiunilor Unite.

Asociația Internațională a Parlamentarilor pentru Pace (IAPP) a fost lansată ca o platformă pentru a-și aduce experiența și înțelepciunea în căutarea soluțiilor inovatoare la problemele critice cu care ne confruntăm la nivel local, național, regional și global, de la schimbările climatice la creșterea ideologiilor extremiste la dezastre umanitare și conflicte.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...