Cooperarea în domeniul administrației publice, discutată în cadrul întrevederii comisiilor de specialitate ale Parlamentului Moldovei și Camerei Deputaților din România

București, 15 martie 2022 – Cooperarea în domeniul administrației publice și schimbul de bune practici au fost discutate în cadrul întrevederii membrilor Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova și ai Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților din România.

Întrevederea a avut loc în marja vizitei de lucru la București a delegației Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova, la invitația președintei Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, Simona Bucura-Oprescu.

Președinta Comisiei administrație publică, Larisa Voloh, a exprimat gratitudine statului român pentru suportul constant pe care îl acordă Republicii Moldova de-a lungul timpului, în special pentru sprijinul oferit  în gestionarea crizei pandemice și a fluxului masiv de refugiați din Ucraina.

De asemenea, a fost apreciată asistența substanțială în procesul de implementare a obiectivelor de integrare europeană a Republicii Moldova și a agendei interne de reforme în domeniul administrație publice.

În cadrul vizitei la București comisia va avea întrevederi cu conducerea Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

14-16.03 2022 - Vizita de lucru a membrilor Comisiei administrație publică la București

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...