Continuă sesiunile de informare a angajaților Secretariatului Parlamentului

Chișinău, 24 iunie 2022 – Evitarea riscurilor de corupție la elaborarea proiectelor de acte legislative și protecția datelor cu caracter personal în cadrul sistemelor informaționale de evidență a datelor au fost tematicile unor sesiuni de instruire la care au participat angajații Secretariatului Parlamentului.

Sesiunea realizată cu suportul Centrului Național Anticorupție a vizat măsurile de control al integrității în sectorul public și cele de prevenire a riscurilor de corupție la elaborarea proiectelor de acte normative. Informațiile au fost prezentate de către șefa adjunctă a Direcției generale prevenirea corupției a CNA, Elena Bedros.

În cadrul celei de-a doua sesiuni de instruire, șeful adjunct al Direcției generale supraveghere și conformitate, Denis Coțofan, și șeful Direcției prevenire, supraveghere și evidență, Alexei Strahov, de la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal au relatat despre măsurile de asigurare a securității și confidențialității datelor cu caracter personal în cadrul sistemelor informaționale de evidență a datelor.

Cele două ateliere informativ-instructive, care s-au desfășurat pe parcursul săptămânii curente, au avut drept scop consolidarea cunoștințelor participanților în domeniile vizate.

De menționat că sesiunile de informare se înscriu în activitățile de implementare a Planului de dezvoltare profesională a personalului din cadrul Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova pentru anul 2022.

20.06.2022 Sesiunea de informare a angajaților Secretariatului Parlamentului privind  evitarea riscurilor de corupție la elaborarea proiectelor de acte legislative

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...