Comisiilor pentru elaborarea Strategiei de securitate farmaceutică, Codului Sănătății și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății le-a fost extinsă perioada de activitate

Chișinău, 04 martie 2021 – Activitatea Comisiei speciale pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisiei speciale pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 a fost extinsă.

Parlamentul a aprobat, astăzi, Hotărârea privind extinderea termenului de activitate a acestora până pe 31 noiembrie 2021.

Comisia specială pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisia specială pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 au fost create prin Hotărâri de Parlament, în noiembrie 2020.

Președinta celor două comisii este Ruxanda Glavan, membru al Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie.

”Este un proces amplu de lucru, în care sunt antrenați specialiști, experți locali și străini”,   a menționat deputata.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More