Comisia juridică, numiri și imunități a examinat proiectul de hotărâre privind Programul de activitate al Guvernului

Chișinău, 24 martie 2021 – Comisia juridică, numiri și imunități a examinat, în cadrul ședinței de astăzi, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

A fost examinat demersul lui Igor Grosu, candidat desemnat pentru  funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, care conține Programul de activitate și întreaga listă a Guvernului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, deciziile privind aprobarea raportului cu privire la proiectul de act legislativ pentru care comisia a fost selectată drept comisie sesizată în fond se adoptă cu votul majorităţii membrilor săi.

Deoarece raportul asupra proiectului de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului nu a întrunit numărul suficient de voturi, aprobarea proiectului rămâne la latitudinea plenului Parlamentului.

Chestiunea cu privire la acordarea votului de încredere  Programului de activitate şi a întregii  liste a Guvernului este inclusă în ordina de zi a ședinței plenare de joi, 25 martie.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More