Codul serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, modificat

Chișinău, 16 decembrie 2020 – Proiectul de lege cu privire la modificarea și completarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova a fost votat, astăzi, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, în lectura a doua, finală.

”Adoptarea modificărilor și completărilor propuse va permite o activitate transparentă și echilibrată a furnizorilor de servicii audiovizuale și a autorității de reglementare. Acestea intervin, inclusiv, ca urmare a  propunerilor parvenite din partea radiodifuzorilor și a distribuitorilor de servicii media  audiovizuale”, se arată în nota informativă la PROIECT.

Guvernul, în termen de 3 luni de la data intrării în vigoare a legii, va aduce actele sale normative în concordanță cu aceasta, iar Consiliul Audiovizualului, furnizorii și distribuitorii de servicii media – vor efectua modificările prevăzute în documentația lor internă.

Inițiativa legislativă aparține deputaților din cadrul Fracțiunii parlamentare PSRM Bogdan Ţîrdea, Vasile Bolea și Adrian Lebedinschi.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...