Alexandru Jizdan, în plenul Parlamentului: Mai multă lume ar sări peste mașini dacă ar pierde un milion de euro în zadar

Acum câteva săptămâni de la tribuna Parlamentului a fost citită și votată unanim Declarația privind condamnarea traseismului politic. Această Declarație însă nu are efecte juridice. Astăzi legislația Republicii Moldova permite migrarea, cumpărarea deputaților. Prin depunerea mandatului de către dl Gațcan a fost restabilită dreptatea în Parlament și în societate.

„Mai multă lume ar sări peste mașini dacă ar pierde un milion în zadar. Îi îndemn și pe foștii colegi din PD să-și depună mandatul pentru că ei nu au fost aleși de alegătorii Pro Moldova sau ai grupului Șor. Au fost aleși de alegătorii PD și îi îndemnăm să se intereseze ce cred alegătorii PD despre aceste migrări. Ar fi onorabil ca acești oameni să-și depună mandatul, astfel ca să activeze în acest Parlament acei oameni care își merită mandatul”, a declarat în plenul Parlamentului deputatul democrat Alexandru Jizdan.

Fracțiunea parlamentară PDM

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...