Activitatea Parlamentului, reflectată, sintetic, în cadrul unui parteneriat cu o publicație periodică

Chișinău, 18 septembrie2020 – Activitatea Parlamentului Republicii Moldova este prezentată, în mod sintetic, în cadrul unui parteneriat stabilit între Direcția generală comunicare și relații publice a Secretariatului Paramentului cu publicația Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) – ziarul ”Capital Market”.  

Digestul actelor legislative, dezbătute în cadrul comisiilor permanente și adoptate în cadrul ședințelor plenare de deputați, este publicat în paginile ziarului cu o periodicitate de o lună.

În cea mai recentă ediție a publicației, nr. 36 din 16 septembrie curent,  a fost prezentată sinteza celor aproape 20 de legi și hotărâri adoptate în primele ședințe plenare din sesiunea toamnă-iarnă 2020. 

Ziarul ”Capital Market” este o publicație bilingvă a CNPF, apare în fiecare miercuri în format tipărit și pe pagina Web https://capital.market.md/ – în format electronic. ”Capital Market”  reprezintă un monitor al pieței financiare din Republica Moldova.  

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More