A avut loc prima ședință a Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului

Chișinău, 24 martie 2021 – Astăzi, 24 martie 2021, a avut loc prima ședință a Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului.

Membrii Comisiei și-au ales organele de conducere. Astfel, în calitate de președinte a fost aleasă Doina Gherman, președinta Comisiei drepturile omului și relații interetnice, iar în calitate de vicepreședinte – Vasile Bolea, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități. Igor Vremea, membrul Comisiei drepturile omului și relații interetnice, a fost ales în calitate de secretar al Comisiei.

Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului urmează să aprobe, în termen optim rezonabil, Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, precum și anunțul cu privire la desfășurarea concursului, care vor fi plasate pe pagina web a Parlamentului.

Comisia specială pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More