Zinaida Greceanîi și Irina Vlah au discutat pregătirea Conferinței internaționale pentru construcția și dezvoltarea autonomiilor

Chișinău, 16 februarie 2021 – Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut, în seara zilei de luni, o întrevedere cu Bașkanul Găgăuziei, Irina Vlah.

Subiectul discuției a fost procesul de pregătire a Conferinței internaționale pentru construcția și dezvoltarea autonomiilor. Aceasta este organizată sub auspiciile Înaltului Comisar al OSCE pentru Minorități Naționale și urmează să se desfășoare în cea de-a doua jumătate a anului 2021, în Găgăuzia.

Speakerul Zinaida Greceanîi a salutat inițiativa de a organiza Conferința și a asigurat că Parlamentul va susține desfășurarea acesteia.

Președintele Legislativului a menționat că va îndemna toate fracțiunile să-și delege membrii pentru a participa la acest forum internațional important.

Direcția generală comunicare și relații publice a parlamentului Republicii Moldova  

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More