Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a avut o discuție online cu ambasadorii Franței și Germaniei

Chișinău, 12 noiembrie 2020 – Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a avut, astăzi, o întrevedere online cu Ambasadorii Extraordinari și Plenipotențiari ai Franței și Germaniei în țara noastră, Pascal Le Deunff și  Angela Ganninger.

Discuțiile au vizat bilanțul provizoriu al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și situația politică în preajma celui de-al doilea tur al scrutinului.   

Vlad Batrîncea și-a expus viziunea asupra manierei în care își desfășoară campania concurenții și a accentuat importanța promovării unui mesaj și comportament calm și pașnic, indiferent de poziția politică.

În opinia Vicespeakerului, exemplu de dialog civilizat și constructiv a fost votarea, împreună, de către oponenții politici din Parlamentul de actuala legislatură,  a mai multor legi importante. 

”Este necesar ca și după alegerile de duminică să revenim la proiectele naționale, cu adevărat importante pentru Republica Moldova”, a conchis Vicepreședintele Parlamentului, mulțumind ambasadorilor pentru oportunitatea discuțiilor de astăzi.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...