Un grup de angajați ai Secretariatului Parlamentului au participat la un curs de dezvoltare a abilităților digitale avansate

Chișinău, 30 mai 2023 – Un grup de angajați ai Secretariatului Parlamentului au participat la un curs de dezvoltare a abilităților digitale avansate. În cadrul acestuia, angajații au avut posibilitatea să-și îmbunătățească capacitățile în materie de tehnologii digitale.

Cursul a fost organizat de Secretariatul Parlamentului în comun cu Fundația Hanns Seidel în Moldova.

„Investiția făcută în cadrul acestui curs are despre scop eficientizarea activității Secretariatului Parlamentului și majorarea gradului de operativitate. Este important să valorificăm oportunitățile oferite de tehnologiile digitale pentru a ne ușura munca și pentru a asigura calitatea acesteia”, a menționat secretarul general al Parlamentului, Tamara Gheorghița.

Menționăm că activitatea de instruire este realizată în conformitate cu Planul de dezvoltare profesională a personalului din cadrul Secretariatului Parlamentului pentru anul 2023, la compartimentul instruire internă. De asemenea, în perioada următoare, un alt grup de angajați vor participa la cursul de dezvoltare a abilităților digitale avansate.

30.05.2023 Participarea unui grup de angajați ai Secretariatului Parlamentului la cursul de dezvoltare a abilităților digitale avansate

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...