Turul virtual al Muzeului Parlamentului, lansat cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor

Chișinău, 18 mai 2020 – Tradițional, de Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a acestora, Muzeul Parlamentului Republicii Moldova își deschide larg ușile pentru public. În acest an, din cauza pandemiei COVID-19, Muzeul poate fi vizitat în regim online.

Alexei Rotaru, consultant principal al Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova însoțește vizitatorii virtuali în cadrul unui tur ghidat online, care este disponibil pe pagina de facebook a instituției.

Totodată, de astăzi, toți doritorii pot face turul virtual al Muzeului Parlamentului, care este lansat cu această ocazie și poate fi vizualizat aici:

Amintim că instituția legislativă a lansat, în perioada stării de urgență, și tururi virtuale ale sălii de ședințe plenare, sălii Europa, ale holurilor și sălii pentru conferințe de presă.

Muzeul Parlamentului Republicii Moldova a fost inaugurat la 23 mai 2017 și găzduiește documente istorice, fotografii, cărți, obiecte şi cadouri protocolare care reflectă istoria Parlamentului, precum și momentele inedite din viața politică a țării și a forului legislativ suprem.

Este pentru al patrulea an consecutiv, când Parlamentul participă, cu un program special, la Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor, sărbătorite anual la 18 mai.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...