Termenul de activitate a Comisiei privind analiza situației de la CFM a fost extins

Chișinău, 09 aprilie 2021 – Termenul de activitate a Comisiei speciale privind analiza situației economico-financiare de la Î.S. „Calea Ferată a Moldovei” și rezultatul activității ramurii de transport feroviar pentru perioada 2010-2020, a fost extins cu 30 de zile. O hotărâre în acest sens a fost adoptată, astăzi, în ședința plenară a Parlamentului.

Comisia a solicitat prelungirea termenului, dat fiind faptul că în procesul activității s-a constatat necesitatea verificării unor informații suplimentare, precum și a faptului că nu toate informațiile recepționate sunt depline.

Comisia de anchetă a fost creată acum două luni. Aceasta urma să prezinte, în termen de 60 de zile, raportul cu privire la rezultatele și concluziile anchetei. Inițiativa de a crea Comisia specială privind analiza situației economico-financiare de la Î.S. „Calea Ferată a Moldovei” și rezultatul activității ramurii de transport feroviar pentru perioada 2010-2020 a fost lansată de un grup de deputați ai Fracțiunii parlamentare PSRM, în urma situației financiare critice create la întreprindere.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More