Start înregistrării la Tabăra parlamentară online, ediția a II-a!

Chișinău, 10 iunie 2021 – Astăzi, a fost dat startul înregistrării participanților la Tabăra parlamentară online, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani.

Înregistrarea la tabără are loc pe pagina oficială de FACEBOOK a Parlamentului Republicii Moldova și va dura până pe 20 iunie curent.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28 iunie – 2 iulie și va include sesiuni pentru trei categorii de vârstă: 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani.

Programul se va axa pe istoria celor 30 de ani de Independență a țării și ai Parlamentului, normele constituționale pe înțelesul copiilor, subiecte de actualitate în contextul pandemiei de COVID-19, precum și activități interactive de comunicare.

Invitați speciali vor fi deputații, Avocatul poporului pentru drepturile copilului, conducerea Secretariatului Parlamentului, precum și specialiști din diverse domenii care vor împărtăși din activitatea și experiența lor.
Participanții vor vizita virtual clădirea Legislativului, vor concura în cadrul laboratorului de idei, vor răspunde la întrebările quizz-urilor, iar cei mai activi vor avea parte de surprize.

Prima ediție a taberei s-a desfășurat în perioada 15 iunie – 3 iulie 2020, întrunind peste 70 de copii și tineri, din diferite raioane ale țării.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More