Speakerul Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Adunării Naționale a Bulgariei, Tsveta Karayancheva

Chișinău, 03 martie 2021 – Republica Bulgaria marchează, astăzi,  Ziua Eliberării de sub Dominația Otomană. Cu acest prilej, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Adunării Naționale a acestei țări, Tsveta Karayancheva, în care se arată:

”Stimată doamnă Președintă,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă adresez Dumneavoastră și tuturor membrilor Adunării Naționale a Republicii Bulgaria cele mai sincere felicitări, însoțite de calde urări de bunăstare și prosperitate cu ocazia Sărbătorii Naționale – Ziua Eliberării de sub Dominația Otomană.

Profit de acest prilej pentru a remarca faptul că Republica Moldova aspiră să promoveze în continuare o cooperare constructivă și prolifică la nivel  parlamentar, contribuind astfel la consolidarea relațiilor bilaterale existente  între statele noastre.

Reiterând felicitările mele cordiale cu prilejul Zilei Naționale a Republicii  Bulgaria, rog să acceptați, stimată doamnă Președintă, expresia înaltei mele considerații”.

Direcția generală comunicare șire lații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...