Speakerul Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj cu ocazia Zilei funcționarului public

Mii de funcționari publici asigură, zilnic, buna funcționare și administrare a numeroaselor procese ale statului, în structurile administrației centrale și locale. Sunt profesioniști dedicați interesului public, care contribuie la modernizarea și dezvoltarea țării.

Astăzi, când își serbează ziua profesională funcționarii publici, le adresez felicitări și cuvinte de recunoștință pentru asigurarea eficientă a  administrației publice și realizarea reformelor, menite să crească calitatea vieții oamenilor.

Profesionalismul, perseverența și responsabilitatea funcționarilor face ca mecanismul  de funcționare a statului să fie mânuit cu pricepere și eficacitate.

Cu ocazia sărbătorii profesionale ”Ziua funcționarului public” exprim gratitudine pentru patriotism, dedicație și responsabilitate în exercitarea cu demnitate a funcției publice. Să aveți parte de multă sănătate și realizări frumoase în activitatea de zi cu zi!

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More