Reprezentanții Dumei de Stat a Federației Ruse, aflați la Chișinău, au vizitat Liceul Teoretic ”N. Gogol”

Chișinău, 24 aprilie 2021 – Liceul Teoretic ”N. Gogol” din capitală a primit un lot de tehnică din partea reprezentanților Dumei de Stat a Federației Ruse, sosiți la Chișinău pentru a transmite lotul de vaccinuri ”Sputnik V”.

Însoțiți de Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, oficialii ruși au vizitat instituția de învățământ preuniversitară ”N. Gogol” din capitală, căreia i-au oferit în dar un lot de calculatoare și tablete interactive.

Speakerul a exprimat recunoștința pentru această donație utilă și a menționat că viitorul aparține tinerilor și copiilor, iar investiția în educația acestora este și trebuie să rămână o prioritate a tuturor.

Deputatul rus Viktor Seliverstov a spus că aflarea delegației Dumei de Stat în Republica Moldova, oferirea, cu titlu gratuit, a vaccinurilor, precum și donația făcută liceului constituie dovada de bună prietenie și colaborare existentă între țările noastre.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More