Prioritățile Comisiei de control al finanțelor publice, discutate cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță

Chișinău, 10 septembrie 2021 – Președintele Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. În cadrul ei, au fost discutate perspectivele de activitate ale Comisiei, dar și dezvoltarea relațiilor bilaterale moldo-române, în domeniul auditului asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și patrimoniului public.

La începutul întrevederii, Ambasadorul Daniel Ioniță a felicitat-o pe Tatiana Cunețchi cu ocazia alegerii în calitate de președinte al Comisiei de control al finanțelor publice.

Tatiana Cunețchi a vorbit despre prioritățile Comisiei pe care o conduce, care se exprimă în  fortificarea auditului public extern efectuat de Curtea de Conturi în vederea utilizării raționale a banului public și îmbunătățirea administrării eficiente a bugetelor de toate nivele.

De asemenea, în cadrul întrevederii s-a mai discutat despre situația în care se află râul Nistru și necesitatea efectuării unui audit de performanță privind ecologia râului Nistru și riscurile asociate bazinului marii Negre.

10.09.2021 - Întrevederea președintelui Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, cu Ambasadorul României în Republica, Moldova Daniel Ioniţă

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...