Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a APCEMN

Chișinău, 22 iunie 2021 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), în semn de recunoștință pentru sprijinul deplin al activităților organizației.

Anunțul a fost făcut de Președintele Camerei Deputaților din România, Ludovic Orban, în cadrul ședinței plenare online, de astăzi, a APCEMN, după ce a preluat de la Parlamentul Republicii Moldova președinția organizației pentru a doua jumătate a anului curent.

Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru distincție și a menționat că este onorată să primească această medalie, pe care o dedică Republicii Moldova.

Parlamentul Republicii Moldova a găzduit,  astăzi, lucrările sesiunii a 57-a a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), președinția căreia a deținut-o în prima jumătate a anului curent.

APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.

22.06.2021 Cea de-a 57-a Adunare Generală a APCEMN

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More