Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov

Chișinău, 13 martie 2021 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Interlocutorii au făcut o trecere în revistă a colaborării moldo-ruse în diferite domenii, în special la nivel parlamentar. A fost exprimat interesul reciproc pentru aprofundarea continuă și dinamizarea raporturilor de cooperare dintre cele două țări.

În cadrul întrevederii a fost făcut un schimb de informații privind eforturile autorităților din Moldova și din Rusia în combaterea crizei pandemice, inclusiv măsurile care se întreprind pentru organizarea și desfășurarea vaccinării în masă a populației. 

Speakerul a exprimat recunoștința pentru suportul consistent oferit de Federația Rusă țării noastre în diferite domenii, inclusiv în contextul combaterii COVID-19, fapt care este înalt apreciat de autorități și de cetățeni.

Oleg Vasnețov a adresat Președintelui Parlamentului felicitări prilejuite de Maslenița – sărbătoare care marchează venirea primăverii. Cu această ocazie, diplomatul a urat Speakerului, dar și tuturor cetățenilor Republicii Moldova multă sănătate și prosperitate.

13.03.2021 Întrevederea Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi  cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More