Președintele Parlamentului, în dialog cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova

Chișinău, 23 noiembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în țara noastră, Peter Michalko.

Discuțiile s-au axat pe prioritățile Legislativului din actuala sesiune parlamentară, stadiul implementării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, cooperarea interparlamentară și alte subiecte de interes comun.

Zinaida Greceanîi  a apreciat, cu această ocazie, sprijinul  oferit  de UE țării noastre pentru combaterea pandemiei și consecințelor acesteia.

Referindu-se la  agenda de priorități ale autorităților Republicii Moldova, speakerul  a menționat implementarea prevederilor Acordului de Asociere și ale celui de Liber Schimb, precum și avansarea  dialogului cu UE.

La rândul său, ambasadorul Peter Michalko a menționat  că Uniunea Europeană  este deschisă pentru cooperare și dialog cu autoritățile și cetățenii Republicii Moldova  și va continua să ofere asistență  și să sprijine reformele din țara noastră.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More