Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu mai mulți membri ai Asociației Businessului European din Moldova

Chișinău, 29 noiembrie 2022 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat astăzi cu mai mulți membri ai Asociației Businessului European (EBA) din Moldova despre îmbunătățirea politicii fiscale, securitatea energetică și digitalizarea instituțiilor publice.

Șeful legislativului a precizat că, în ultimul an, Parlamentul și Guvernul au lucrat împreună la îmbunătățirea mediului de afaceri. „Am făcut progrese pe digitalizare, pe eliminarea graduală a birocrației și a diferitor documente inutile, pe simplificarea și clarificarea procedurilor. Dar mai sunt multe de făcut”, a menționat Președintele Parlamentului în cadrul discuțiilor.

Președintele Parlamentului a afirmat că autoritățile îți vor conjuga eforturile și în continuare, inclusiv în discuțiile cu antreprenorii, pentru identificarea și soluționarea problemelor cu care se ciocnesc zi de zi. „Avem nevoie de un mediu privat puternic pentru a avea o economie puternică. Și noi asta vom face”, a spus Igor Grosu.

28.11.2022 – Întrevederea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu reprezentanții Asociației Businessului European

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...