Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu Adrian Dupu, Secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

București, 02 septembrie 2021 – În cadrul vizitei oficiale la București, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și alți membri ai Legislativului s-au întâlnit cu  Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României, Adrian Dupu.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre numeroasele proiecte socio-umanitare, educaționale, culturale, de infrastructură realizate în Republica Moldova cu suportul financiar și generos al României.

”Este o asistență valoroasă pe care o simte fiecare cetățean din Republica Moldova, iar fără acest suport ne-ar fi mult mai dificil să modernizam instituțiile și comunitățile noastre”, a subliniat Președintele Parlamentului.

Oficialii au convenit asupra necesității de a consolida parteneriatul, inclusiv la nivel local, care să aducă rezultate palpabile în beneficiul cetățenilor ambelor țări.

02.09.2021 Întrevederea lui Igor Grosu  cu Adrian Dupu, Secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...