Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a felicitat pe locuitorii comunei Stăuceni cu ocazia Hramului

Chișinău, 22 septembrie 2023 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat, joi seara, la evenimentele dedicate Hramului comunei Stăuceni. Șeful legislativului i-a felicitat pe localnici și le-a dorit să continue să trăiască într-o comună curată și cu o infrastructură dezvoltată.

„Vă doresc să aveți parte de pace, pentru că doar așa poți face lucruri frumoase. De asemenea, vă doresc sănătate, pentru că doar așa poți munci și poți construi o comunitate frumoasă”, a adăugat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Totodată, șeful legislativului a remarcat cât de mult s-a schimbat localitatea în ultimii ani și proiectele de infrastructură care au fost implementate – reparația drumurilor și trotuarelor, iluminatul stradal, renovarea curților de blocuri și construcția terenurilor de sport. De menționat că localitatea a beneficiat și de programul Satul European, prin intermediul căruia va fi amenajat un parc. De asemenea, prin intermediul programului Satul Europeană Expres, în grădinița din Stăuceni vor fi deschise grupe de creșă.

„Printre obiectivele autorităților este dezvoltarea și modernizarea localităților. Noi vă vom susține în continuare în implementarea proiectelor”, a accentuat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Joi, comuna Stăuceni a sărbătorit aniversarea a 156 de ani. În prezent, aceasta are o populație de peste 9 000 de oameni.

21.09.2023 - Participarea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la Hramul comunei Stăuceni

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...