Președintele Parlamentului, Igor Grosu, de Ziua funcționarului public: ”Împreună să creăm un stat în care cetățeanul să știe că instituțiile publice sunt de partea lui”

Chișinău, 23 iunie 2022 – Președintele Paramentului, Igor Grosu, a adresat funcționarilor publici un mesaj în contextul zilei lor profesionale, care este marcată astăzi în țara noastră.

”Vă mulțumesc pentru munca dvs., dragi funcționari publici. De integritatea și profesionalismul dvs. depinde cât de multă încredere are cetățeanul în instituțiile statului. Această încredere trebuie câștigată în fiecare zi. Haideți să lucrăm împreună, cot la cot, pentru a crea un stat în care cetățeanul să știe că instituțiile publice sunt de partea lui”, a declarat șeful Legislativului la începutul ședinței plenare.

Igor Grosu a adresat felicitări și angajaților Secretariatului Parlamentului, care asistă corpul de deputați în misiunea de reprezentare a intereselor și nevoilor oamenilor.

Larisa Voloh, președinta Comisiei administrație publică, a completat mesajul de felicitare adresat funcționarilor publici: ”Dvs. sunteți cei care asigurați continuitatea și funcționalitatea instituțiilor statului prin profesionalism, competență și efort continuu, oferind servicii publice de calitate cetățenilor. Vă doresc să păstrați perseverenț,a integritatea, determinarea și să vă bucurați de succese profesionale”.

Și deputata Reghina Apostolova s-a alăturat felicitărilor, dorindu-le funcționarilor publici succese profesionale, pace și bunăstare, iar munca să le fie apreciată la justa valoare.

Ziua funcționarului public a fost instituită în anul 2012, printr-o hotărâre a Guvernului Republicii Moldova.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...