Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu noul ambasador al Republicii Cipru în Moldova

Chișinău, 15 octombrie 2021 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Cipru în Republica Moldova, cu reședința la București, Petros Kestoras.

Igor Grosu a adresat Excelenței Sale felicitări cu ocazia acreditării în Republica Moldova și i-a urat succes în realizarea mandatului.

A fost exprimat interesul reciproc pentru valorificarea plenară a potențialului relațiilor de colaborare la nivel parlamentar, precum și în domeniile comercial-economic, investițional, turistic, cultural și interuman.

În context, a fost remarcat faptul că în Republica Cipru există o diasporă moldovenească activă care poate contribui la extinderea relațiilor de cooperare și prietenie dintre țările noastre.

Petros Kestoras a dorit lui Igor Grosu și întregului corp de deputați succese în activitatea desfășurată în beneficiul poporului Republicii Moldova.

14.10.2021 Întrevedere Igor Grosu, Președintele Parlamentului, cu Petros Kestoras, Ambasador al  Republicii Cipru

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova  

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More