Preşedintele fracţiunii PDM, Pavel Filip, către Johannes Hahn: Vom fi opoziţie constructivă, susţinând proiectele care aduc beneficii pentru oameni

Preşedintele fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisar european pentru politica de vecinătate şi negocieri de extindere.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind situaţia social-politică din ţară, subliniind importanţa menţinerii stabilităţii şi a unui dialog constructive dintre guvernare şi opoziţie.

Pavel Filip a spus că PDM a arătat că este un partid dedicat stabilităţii ţării şi integrării europene: a decis să se retragă de la guvernare, deşi invitaţia formaţiunii la dialog a fost refuzată de restul partidelor parlamentare.

„Vom continua să facem opoziţie constructivă în Parlament, susţinând proiectele care ţin de Acordul de Asociere şi de integrarea europeană şi care aduc beneficii concrete pentru oameni”, a menţionat preşedintele fracţiunii PDM.

Totodată, Pavel Filip a spus că PDM va depune toate eforturile pentru a-şi consolida poziţia de partid social-democrat european. Comisarul Johannes Hahn a salutat depăşirea blocajului politic pe cale paşnică şi a accentuat rolul important al opoziţiei într-un stat democratic, care trebuie să fie o opoziţie activă, dar şi constructivă. Oficialul european a apreciat colaborarea de până acum şi a exprimat încrederea că bunele relaţii vor continua.

19.06.2019 Întrevederea președintelui fracțiunii PDM, Pavel Filip, cu Johannes Hahn, Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...