Președintele Fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, s-a întâlnit cu Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko

Președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko. La întâlnire a participat și președintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană, Igor Vremea.

Dumitru Diacov l-a felicitat pe Marko Shevchenko cu preluarea mandatului de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar în țara noastră, urându-i mult succes în activitate.

Interlocutorii au apreciat relațiile bune și realizările înregistrate de țările noastre. Ei și-au exprimat încrederea că acestea vor evolua pozitiv în beneficiul cetățenilor ambelor state, având în vedere preocupările și problemele comune ale Republicii Moldova și Ucrainei.

„Scopul nostru este integrarea europeană a Republicii Moldova. Totodată, ne dorim relații bune cu vecinii noștri. Ucraina este o țară prietenă cu care avem legături strânse. Suntem interesați să dezvoltăm relațiile bilaterale în domeniile de interes reciproc”, a spus Dumitru Diacov.

Oficialii au făcut un schimb de opinii și privind situația politică din țara noastră. Dumitru Diacov a menționat că Partidul Democrat din Moldova este formațiunea care tradițional asigură echilibrul pe scena politică și care aspiră să joace în continuare un rol important în viața politică a Republicii Moldova.

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More