Președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Igor Vremea participă la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST

Chișinău, 17 noiembrie 2020 –Președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Igor Vremea participă, astăzi, la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST. Evenimentul are loc în format de videoconferință.

Participanții la reuniune discută despre situația politică din țările din Parteneriatul Estic, inclusiv despre alegerile din Republica Moldova, Georgia și Ucraina, evoluțiile din Karabahul de Munte și situația politică actuală din Belarus.

Deputatul Igor Vremea este membru al delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a Parteneriatului Estic (EURONEST).

Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...