Președintele Comisiei drepturile omului și relații interetnice, Grigore Novac, a avut o întrevedere cu oficialul european Dragoș Tudorache

Chișinău, 12 octombrie 2021 – Președintele Comisiei drepturile omului și relații interetnice, Grigore Novac, a avut o întrevedere cu Dragoș Tudorache, Raportor al Comisiei de politică externă (AFET) pentru implementarea Acordului de Asociere UE-Moldova în cadrul Parlamentului European (PE) și Coordonator al activităților PE de susținere a democrației parlamentare în Republica Moldova, care se află într-o vizită la Chișinău.

Cei doi oficiali au făcut un schimb de opinii despre ultimele evenimente din țara noastră. Totodată, Grigore Novac a vorbit despre prioritățile Comisiei parlamentare pe care o conduce, dar și despre planul de acțiuni al acesteia. În perioada următoare, membrii Comisiei urmează să facă vizite inopinate la penitenciarele din țară și la centrele de plasament, pentru a identifica problemele existente, dar și soluțiile necesare.

În cadrul întrevederii, deputatul Grigore Novac a mulțumit pentru suportul acordat de partenerii europeni. ”Toate proiectele și programele implementate sunt salutabile și necesare”, a declarat președintele Comisiei drepturile omului și relații interetnice. La rândul său, oficialul european și-a exprimat disponibilitatea de a oferi, în continuare, sprijin în domeniile prioritare. 

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More