PAS cheamă partidele politice din Parlament la dialog pentru a agrea o strategie comună privind vaccinarea în masă a populației și respectarea cu strictețe a normelor de protecție anti-COVID

Fracțiunea PAS în Parlamentul Republicii Moldova cheamă partidele politice din Parlament la dialog pentru a agrea o strategie comună privind vaccinarea în masă a populației și respectarea cu strictețe a normelor de protecție anti-COVID.

Aceste două măsuri sunt primordiale pentru ieșirea cât mai rapidă din criza pandemică și economică. Orice dezbateri politice pe acest subiect vor dăuna grav eforturilor de depășire a crizei.

În acest sens, PAS anunță că va vota pentru inițiativa de simplificare a procedurii de achiziționare urgentă a vaccinurilor anti-COVID.

În același timp, PAS reiterează că cea mai rapidă cale către stabilitate politică este organizarea alegerilor parlamentare anticipate, așa cum își dorește marea majoritate a cetățenilor.

Componența actuală a Parlamentului, dominată de deputații lui Plahotniuc și Șor, nu reprezintă voința poporului și doar va adânci criza.

Fracțiunea parlamentară PAS, Blocul ACUM

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More