Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 24 martie

Chișinău, 23 martie 2022 – Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi, 24 martie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, astăzi, proiectul ordinii de zi a ședințelor în plen pentru perioada 24-31 martie 2022.

Potrivit proiectului, vor fi examinate în cea de-a doua lectură modificările la Legea cu privire la mărimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și la Legea privind azilul în Republica Moldova.

De asemenea, în lectura a doua urmează a fi votate proiectele privind modificarea Codului electoral și Codului penal, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Legii cu privire la organizarea activității notarilor și Legii privind procedura notarială, precum și cel de modificare a Legii  privind declararea averii și a intereselor personale.

Mai multe proiecte sunt propuse pentru examinare în prima lectură. Printre acestea –  proiectul de lege pentru fondarea Parcului Național ”Nistrul de Jos”; ratificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD; mai multe proiecte de modificare a legislației fiscale.

Ședința plenară de mâine, 24 martie, va începe la ora 10:00.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...