Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei lucrătorului medical și farmaceutic

Stimați medici, farmaciști și angajați ai sistemului medical,

Cu prilejul Zilei profesionale, pe care o marcăm anual în a treia duminică a lunii iunie, Vă adresez sincere urări de bine, sănătate, prosperitate și putere în depășirea situației pandemice din țară.

Zilnic desfășurați o activitate plină de risc pentru propria sănătate, precum și pentru  întreaga lume. Ne închinăm și Vă asigurăm că suntem alături de fiecare dintre Dumneavoastră în această luptă pentru viață. Vă mulțumim pentru abnegație și profesionalism și, în mod deosebit, pentru faptul că și în aceste clipe grele lucrătorii medicali au rămas fideli Jurământului, fiind în prima linie a luptei cu pandemia ”COVID-19”.

În ajunul Zilei profesionale a lucrătorului medical și farmaceutic am semnat peste 200 de Diplome ale Parlamentului Republicii Moldova, de gradul I, pentru angajații medicali din diferite regiuni ale țării, în semn de înaltă recunoștință pentru munca depusă, performanțe deosebite în prestarea serviciilor medicale, dăruire și contribuție substanțială la îmbunătățirea sistemului medical.

Vă asigur că autoritățile statului vor continua eforturile de susținere și încurajare a medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor și lucrătorilor auxiliari din domeniu.

Recunoștință și apreciere tuturor!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...