Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, adresat lucrătorilor din domeniul comerțului cu prilejul zilei lor profesionale

Stimați angajați din domeniul comerțului, cu prilejul Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez calde felicitări însoțite de cele mai sincere urări de bine. 

Exprim profunda recunoștință pentru contribuția adusă la creșterea bunăstării economice a cetățenilor Republicii Moldova și pentru misiunea socială importantă pe care o realizați în sute de localități, mici și mari, din toată țara.

Pandemia a impus ajustarea proceselor comerciale la rigori noi, complexe, dar necesare pentru a asigura continuitatea și securitatea muncii Dumneavoastră. 

Vă mulțumim că nu ați cedat în fața acestei provocări, ba mai mult – ați profitat de ea pentru a moderniza și perfecționa în continuare procesele tehnologice și calitatea deservirii.

Doresc tuturor vânzătorilor, casierilor, managerilor de vânzări, inclusiv celor din domeniul comerțului electronic, dar și personalului care asigură paza unităților comerciale și altor reprezentanți ai profesiilor conexe multă sănătate, fericire și prosperare familiilor! 

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...