Mesajul Președintelui Parlamentului Igor Grosu adresat colaboratorilor sistemului penitenciar și ai Poliției Naționale

Stimaţi angajaţi ai sistemului penitenciar, stimaţi veterani,

Astăzi marcăm 25 de ani de la constituirea sistemului penitenciar și pe această cale Vă adresez, în numele Parlamentului şi al meu personal, cele mai sincere felicitări şi urări de bine.

Misiunea voastră este să vegheați la securitatea societății profesionist și cu respectarea drepturilor omului și să fiți convinși de faptul că munca vă este apreciată, iar dedicația Dvs. contribuie în mod direct la reintegrarea socială a deținuților.

În acest context vin cu un îndemn către  Dvs., angajații din sistemul penitenciar – să lucrăm împreună în procesul dificil de reformare a acestui domeniu important. Înțeleg că avem mult de lucru, că trebuie să facem ordine în mai multe sectoare, dar noi suntem porniți să schimbăm justiția la față.

A venit timpul să lucrăm împreună pentru a construi un stat de drept, pentru ca Republica Moldova să prospere.

Vă mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le faceți, pentru profesionalism și curaj și vă transmit gânduri bune și urări de sănătate.

Tot astăzi sărbătorim Ziua Poliției Naționale. Felicit şi mulţumesc tuturor poliţiştilor, celor care îşi îndeplinesc misiunea cu demnitate şi curaj. De voi depinde liniștea și siguranța de zi cu zi a fiecărui cetățean, fără excepție.

Misiunea Dvs. este să protejați oamenii, să fiți un exemplu de conduită și integritate, lucru cu care mulți, foarte mulți dintre voi se descurcă.

În același timp, trebuie să ne aducem aminte și de cei care și-au jertfit viața în diferite misiuni.

Felicitări încă o dată tuturor polițiștilor cu ocazia zilei profesionale și să auzim doar lucruri bune!

La mulți ani!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...