Mesaje de felicitare adresate Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, și Președintelui interimar, Vicepreședinte al Senatului României, Robert-Marius Cazanciuc

Chișinău, 1 decembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, și Președintelui interimar, Vicepreședinte al Senatului României, Robert-Marius Cazanciuc, mesaje de felicitare prilejuite de Ziua Națională a României. 

În mesajul adresat Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, se arată:

”Stimate domnule Președinte,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez Dumneavoastră și întregului popor român sincere felicitări, urări de pace și bunăstare cu ocazia Zilei Naționale a României.

Cu acest prilej, îmi exprim dorința de a continua și aprofunda relațiile de prietenie și cooperare existente între Republica Moldova și România. De asemenea, constat caracterul pragmatic și productiv al parteneriatului strategic moldo-român și sunt ferm convinsă că colaborarea noastră bilaterală, inclusiv dialogul parlamentar, vor cunoaște în viitor noi perspective de dezvoltare în beneficiul cetățenilor ambelor state.

Adresându-Vă cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii naționale, sănătate și prosperitate continuă poporului român, rog să acceptați, stimate domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații”.

În mesajul adresat Președintelui interimar, Vicepreședintelui Senatului României, Robert-Marius Cazanciuc, se arată:

”Stimate domnule Președinte,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face o  deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, însoțite de urări de pace și prosperitate continuă, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Cu această ocazie, îmi exprim speranța că Republica Moldova și România vor continua să depună eforturi comune pentru a menține un dialog deschis și constructiv, bazat pe înțelegere reciprocă, contribuind astfel la consolidarea continuă a relațiilor bilaterale moldo-române și a cooperării dintre Legislativele noastre.

Dorindu-Vă multă sănătate, bunăstare și succese, rog să acceptați, stimate domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații”.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...