Mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a lui Victor POPA, Doctor habilitat în drept, Profesor universitar, ex-Deputat

Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a lui Victor POPA, Profesor universitar, Doctor habilitat, Judecător la Curtea Constituționala, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova (2010-2013), Președinte al Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități (2011-2013).

Victor POPA pe bună dreptate este considerat un exemplu de excelență profesională, inclusiv la nivel internațional, având o contribuție considerabilă la evoluția domeniului dreptului, în special, a dreptului constituțional.

Și-a adus aportul semnificativ la formarea numeroșilor specialiști în domeniu, printre care foști și actuali deputați, angajați ai Secretariatului Parlamentului.

În numele colegilor și al meu personal, exprim sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui Victor POPA, întregului mediu academic și profesional din țara noastră.

Trecerea lui în neființă este o pierdere irecuperabilă pentru Republica Moldova, moștenirea intelectuală pe care a lăsat-o și valoarea sa umană vor perpetua în timp.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!  

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...