Mesaj al Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Fiscal

Pe 1 iulie 1990, în Republica Moldova și-au început activitatea inspectoratele fiscale de stat, iar ziua de 1 iulie este considerată data formării Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova.   

Timp de trei decenii Serviciul Fiscal rămâne o instituție de importanța sporită în stat. De funcționarea impecabilă a acestuia depinde colectarea veniturilor la buget și, respectiv, finanțarea programelor sociale și proiectelor investiționale. Capacitatea statului de a crește calitatea vieții cetățenilor este direct proporțională bunei funcționări a Serviciului Fiscal. Mai mult, angajații din domeniul fiscului au importanta misiune de a ajuta contribuabilii  să se conformeze legislației în domeniul fiscal, încât onorarea angajamentelor să nu fie o povară, ci un proces firesc și echilibrat. În numele Parlamentului, exprim profunda recunoștință actualilor și foștilor colaboratori ai organelor fiscale pentru munca responsabilă și perseverentă în interesul statului și cetățenilor țării. 

Stimați angajați ai Serviciului Fiscal de Stat din toate subdiviziunile, cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, vă felicit și vă doresc să fiți în continuare la înălțimea așteptărilor societății și exigențelor înaintate față de această profesie complexă și prestigioasă.  

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...